det är svårt att inte bli kär i något man älskar

och han satt i soffan tillsammans med grabbarna den där varma midsommarnatten.
och jag satt tätt intill honom och hans hund satt bredvid mig på golvet med huvudet i mitt knä
och han kollade på oss och sa till pojkarna bredvid honom
"kolla på dom, dedär är mina flickor de. och jag älskar dom mer än något annat i hela världen"
sedan kollade han på mig och log sådär som bara han kan, pussade mig och viskade " jag älskar dig gumman".
jag viskade att jag älskar honom också, sen böjde han sig ner och pussade på hunden som egentligen är hans men som han mer och mer ser som våran och viskade till henne "vi älskar dig också dumma hund".
bara för att han vet att jag blir sur när han säger saker som "dumma hund" även om han bara skämtar.
hon är ju mitt lilla hjärta den där hunden och jag kallar henne alltid för älskling/hjärtat/gumman
och han brukar skämta om att hon kommer glömma vad hon heter om vi inte slutar kalla henne för massa annat.
och vi vinglade hem den varma midsommarnatten, skrattandes.
och några timmar senare somnade vi i sängen och jag vaknade till av att vårat lilla hjärta också kom krypandes upp i sängen och la sig med huvudet på min bröstkorg och när vi vaknade på morgonen kollade han på oss och pussade mig på pannan, skrattade och sa "dedär är mina flickor de... och eftersom att hon verkar tycka om dig mer än mig så är de du som får ta ut henne på morgonpromenaden"
och vi bestämde att aldrig blanda in några känslor i oss, att vi bara är två trasiga själar som behöver varandra ibland. men vi lever redan som att vi varit tillsammans i flera år, vi delar på allt, pratar om allt och bråkar som att vi är gifta. det är svårt att inte bli kär i någon man älskar, det är svårt att inte bli kär i något man älskar.
för jag älskar verkligen det liv vi har tillsammans, jag älskar den kärlek vi delar. det är svårt att dela på att älska någon och att falla för någon, att bli kär på riktigt. jag älskar honom, högt och heligt.
och varenda gång jag kliver in i hans lägenhet och möts av en hund som blir lika lycklig varenda gång hon ser mig
och av att han kommer fram och pussar mig så känns det alltid som att jag kommer hem.
jag älskar när vi ligger i soffan och vårat lilla hjärta försöker tro att hon är en liten knähund och kryper upp och lägger sig raklång över mig och han blir sur för att hon tar all plats och jag skäller på honom och säger att hon också vill mysa. jag älskar att vara där, att alltid ha någon som bryr sig i närheten. jag älskar att veta att han älskar mig. och jag älskar honom, men det svårt att inte bli kär i någon som man verkligen älskar, och jag är rädd att han börjar känna samma sak.
 
 

we are young

äntligen kommit hem från helgens festande. började tidigt i fredags, hamnade på en båt
i hamnen där jag spenderade några timmar till att dricka vin, äta jordgubbar och lyssna på musik i fint sällskap.
åkte vidare och hamnade hos D där festen började på riktigt, blev riktigt full efter några timmar
och tillslut somnade vi. vaknade av att nån stod utanför dörren och knackade åtta på morgonen
i lördags och då började  vi dricka öl igen. spårade hela dagen, åkte lite överallt,
 tvärdäckade klockan 5 med D på ena sidan
och hans hund/mitt lilla hjärta på andra sidan, vaknade runt elva på kvällen och fortsatte festen själva i några timmar. satt under fläkten, kedjerökte och drack massa sprit. somnade nån gång på natten igen
och ville dö imorse när jag klev upp men hällde i mig två groggar och tog hunden på en långpromenad
och då gick de till sig lite. resten av dagen har vi legat i soffan och myst och kollat på filmer.
efter många timmar åkte jag hem och insåg att jag inte ätit mat sen i torsdags.
insåg även att jag har kraftiga minnesluckor, men tror även att de är lika bra.
vill nog inte veta allt tok jag lyckats med.
men, trots allt så har jag haft en rolig helg med mycket skratt och mycket alkohol.
har inte bråkat nånting förutom litegrann med D men det brukar bli så när vi umgåtts för länge
med för mycket alkohol i kroppen men de är bara småbråk som vi löser med några pussar
och han skrattar och säger att vi är ett fint kärlekspar. standard.
 

you are the reason why my eyes are red

he came into my life at a time when i really needed someone, and i fell for him instantly.
now i need to learn how to be fine without him. and i can´t wait for the day when i can look at him
and feel absolutely nothing

bara håll din hand i min

jag vet inte varför jag gör massa impuls saker så fort jag mår för dåligt för att orka med allt det som kallas vanligt. jag bokar impuls resor bort från staden jag bor i, staden jag växt upp i. jag rymmer från allt de jag äger och byggt upp i ett tappert försök att rymma från mina problem. jag kan inte påstå att det hjälper, problemen följer med vart jag än åker. men jag får en chans att tänka samtidigt som jag kommer bort, samtidigt som jag får en möjlighet att göra något annat ett tag. jag tror att det behövs ibland.


jag försöker fortfarande bli låtsaslycklig med hjälp av sprit. det är sånt jag gör när jag förlorat allt jag älskar

ikväll blir det utgång i en stad långt från min egen. vet inte vad som hände i tisdags, mådde dåligt, grät och impuls bokade en tåg biljett bort från den hemska stad jag växt upp i och några timmar senare satt jag på tåget på väg bort därifrån. vet inte hur länge jag blir borta, eller hur jag ska ta mig hem. vet bara att jag behövde komma bort. så jag åkte dit jag alltid åker när jag mår såhär. tio timmar bort från staden jag hatar att älska. ikväll ska jag bli full, skratta hela natten och förtränga allt hemskt.


snälla döm mig aldrig för den jag varit innan

jag klarar inte mer, snälla ge mig inte mera skam.
du behöver inte döma mig, jag gör det bra på egen hand.
det fanns ett löfte kvar från när jag var yngre,
hade lovat mig själv att aldrig prova något tyngre.
så jag borde fattat att den skiten skulle svida
för jag såg min egen spegelbild när jag böjde mig mot linan.
men snälla döm mig aldrig för den jag varit innan,
det känns som straff nog för mig att bara minnas

kaos

dom senaste dagarna har jag gjort så mycket dumt, sagt så mycket dumt, skrattat långa nätter och skrikit på folk jag älskar. bråkade med min älskade underbara vän i torsdags, tio på morgonen stod jag mitt inne i stan och skrek tills luften tog slut i lungorna bara för att jag var sårad. bestämde mig för att strunta i det och drog på krogen på kvällen tillsammans med en annan fin vän bara för att glömma alla problem och på tolvslaget sjöng hela krogen "ja må hon leva" för mig. det var fint. blev alldeles för full och spenderade hela min födelsedag åt att tycka synd om mig själv för att ja mådde dåligt. i lördags var jag på bröllop, ett av de finaste bröllop jag varit på och efteråt drack jag cider i solen med massa fina människor innan jag åkte in till stan för att kolla på fina bilar och fortsätta fyllan. hann med en hel del, bråkade lite, skrattade massor och grät lite. när kvällen blev sen natt åkte jag hem till en pojke som jag brukade spendera många nätter tillsammans med förut. surrade massor med hans mamma innan jag somnade i hans famn. vet inte riktigt vad jag håller på med men allt blir väl bra en dag, hoppas jag.


för att jag älskar er

ikväll är en sån där kväll då jag är så arg, arg på alla dumma människor, arg på mig själv för allt jag förstört,
kommer förstöra och vill förstöra, arg på att jag förstört mig själv, arg på vad alla andra människor förstört
men mest av allt är jag så jävla arg på alla människor jag älskar som inte finns längre.
det är sommar, sol och varmt och ni får inte vara här med eran familj, era vänner och ni får inte vara här med mig. ni borde vara här med mig. ni borde sitta med mig på balkongen, kedjeröka och skratta alla varma sommarnätter. men det gör ni inte och jag blir så förbannad på er, förbannad för att ni lämnade mig.
förbannad för att ni är borta och för att jag aldrig, aldrig, aldrig kommer få se er igen.
jag kommer aldrig få höra er skratta, jag kommer aldrig mer få vara med er.
jävla, jävla, jävla skit. jävla idiotiska död. ni var inte klar här än, ni hade så många år kvar.
men jag lever för er, håller huvudet högt och varenda steg jag tar, så är ni med.


älskade systra mi, tillsammans klarar vi allt

igår blev det utgång, ungefär som vanligt. vart inte riktigt som vi planerat men vi blev fulla iallafall. det viktigaste liksom. kom hem tidigt och somnade samma sekund som jag la mig i sängen, inte vanligt att jag och min vapendragare kommer hem tidigt och när vi dricker så fortsätter vi oftast tills vi stupar, vilket brukar vara ett dygn senare, minst. det är det som är roligt när vi festar. när vi börjar vet vi aldrig vart vi ska, vart vi hamnar, hur länge vi blir borta eller hur länge vi tänker förbli pissfulla. vi åker alltid till konstiga ställen, gör dumma saker, genomför idiotiska planer som låter genialiska och genomtänkta just då, dansar i flera timmar, pratar om viktiga och oviktiga saker, skrattar tills vi får träningsvärk i magen och vaknar med minnesluckor dagen efter. men det är exakt det vi behöver, vi behöver vara dumma och fulla, tillsammans. för vi förstår varandra när ingen annan gör det. vi kan prata om saker vi inte kan prata med andra om och även om vi inte gör det så förstår vi varandra ändå och har roligt för varandras skull. för att det är precis de vi behöver. älskade systra mi


trasiga men oslagbara ändå

försöker sluta vara kär i en idiot och det finns inget bättre sätt än att åka till min andra idiot för att sitta där, kedjeröka och prata kan vara det bästa som finns i mitt liv nu. jag mår liksom bra av att veta att han lyssnar, bryr sig och att han berättar lika mycket för mig som jag berättar för honom. för att vi vet att ingen annan får veta. vi vet att det vi säger stannar mellan oss. någon som är lika trasig som jag är just nu enda sättet för mig att kunna vakna varje morgon utan att önska att jag kunde dö. för att han bryr sig, och vi älskar varandra kanske lite för mycket än vad som är bra för oss båda, vilket ibland innebär att vi skriker och slåss och kastar sönder saker. men vi blir alltid vänner lika fort igen. och även om det aldrig kommer bli vi så kommer han alltid vara min idiot, min klippa, min själsfrände. den enda i världen som jag kan lita på, som alltid ställer upp. när alla andra drar så stannar han kvar. kommer aldrig känna samma trygghet hos någon annan. vi två är oslagbara


-

förblev nykter men nån vila blev de minsann inte. som vanligt när jag åker hit. har insett för längesedan mönstret med att åka hit till honom. antingen så mår jag dåligt, är full, försöker sluta vara kär i en idiot, vill jävlas med en idiot för att han jävlats med mig och varenda gång jag åker härifrån mår jag lite bättre. istället för att sitta hemma och tycka synd om mig själv så åker jag till han som har en lika trasig själ som jag och tycker synd om mig själv här istället.


-

överväger att ta de lugnt ikväll, har supit alldeles för mycket dom senaste månaderna och nästa vecka blir det minst en 3 dagars fylla med tanke på allt roligt som händer så är nog bäst att vila ikväll. oerhört tråkigt men kanske värt det. ville egentligen dra på krogen ikväll. men ansiktet behöver verkligen läka nu också.


trasig

alldeles för trasig nu efter alldeles för många dagars fylla och en jävla misshandel. nu säger jag godnatt HELT JÄVLA ENSAM och peppar för att fortsätta på den här eviga fyllan imorgon!


  • Till bloggens startsida